Ceva Gustos

Reteta pentru Paine la cuptor, cu sunca si cascaval

Reteta pentru Paine la cuptor, cu sunca si cascaval- o idee geniala de a prepara ceva gustos celor dragi. Cu siguranta toti membrii familie vor fi incantati de ideea ta. Ia-ta cum se face:

nichiduta.ro%20
  • 200 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • pliculet drojdie uscata
  • 1 lingurita miere de albine
  • 350 gr faina alba
  •  sare
  • piper
  • 6 felii subtiri sunca(puteti folosi si pui sau salam)
  • 150 cascaval razuit

Mod de preparare:

  1. Dizolvati drojdia si mierea in apa. Adaugati peste restul ingredientelor(mai putin sunca si cacavalul) si framantati cu mana pana aluatul e elastic si se desprinde de pe maini. Lasati la crescut minim 1 ora intr-un bol acoperit,la loc caldut.
  2. Sunca se prajeste putin in foarte putin ulei.Sse absoarbe cu servetele de grasimea lasata.
  3. Aluatul crescut se pune pe masa de lucru data cu faina si se intinde o foaie dreptunghiulara. Se aseaza feliile de sunca deasupra, apoi presaram cascavalul.  Ridicam marginile aluatului (pe partea lunga) si apoi din partea opusa rulam.
  4. Se unge o tava de chec de cu ulei si se aseaza ruloul inauntru. Tava se acopera cu folie de plastic si se lasa la loc caldut la crescut inca 30 minute.
  5. Se introduce la cuptor la la 180C pentru 35-40 minute sau pana se rumeneste deasupra.

Reteta pentru Paine la cuptor, cu sunca si cascaval-o alternativa perfecta pentru sanwichurile, ce le poti da celor mici la scoala saupentru gustarea ta la serviciu.

bestkids.ro nichiduta.ro

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5