Ceva Gustos

Reteta pentru pui in lapte, la cuptor

Reteta pentru pui in lapte, la cuptor se prepara destul de rapid si nu vei fi nevoita sa stai ore in sir in bucatarie gatind pentru cei dragi. Este un preparat foarte gustos, iar carnea de pui va fi frageda si zemoas. Trebuie sa incerci. Iata cat de simplu se face:

Ingrediente:

  • 10 catei de usturoi
  •  coaja rasa de la 2 lămâi
  •  frunze de salvie
  • un  betisor scortisoara
  •  ulei de masline
  •  piper negru macinat
  •  sare de mare
  •  1 pui
  •  500 ml lapte

Mod de preparare:

  1. Puiul se spala so se condimenteaza binesi uniform si se prajeste in ulei de masline.  Se va intoarce pe toate partile pana cand prinde o culoare aramie.
  2. Dupa ce s-a prajit, puiul se scoate pe o farfurie. Arunca uleiul ars din tigaia in care s-a prajit puiul si fara sa o speli aseaza puiul inapoi in ea. Adauga si restul de ingrediente.
  3. Da tigaia la cuptor timp de o ora si jumatate. Din cand in cand, mai stropeste puiul cu sosul din oala.

Reteta pentru Pui in lapte este absolut delicioasa. Coaja de lamaie ar trebui să ”taie” laptele, si sa-l transforme intr-un sos gustos. Alaturi de granitura ta preferata vei reusi sa gatesti pentru familia ta ceva cu adevarat delicios.

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5