Ceva Gustos

Reteta pentru snitele de ciuperci,la cuptor

Reteta pentru snitele de ciuperci,la cuptor- Puteti sa inclocuiti parmezanul cu cascaval daca nu il aveti la indemana sa il eliminati. Desi snitelele au un gust mai bun daca adaugam si putin parmezan, ies foarte bune si fara el.

Ingrediente:

  • 10 ciuperci pleurotus
  • 2 oua mari
  • 200 gr pesmet
  • 200 gr faina
  • 1 lingura rasa parmezan ras
  • patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare:

  • Scoatem piciorusele ciupercilor, apoi le stergem bine cu o prosoape de bucatrie. Nu se spala.
  • Spargem ouale intr-un vas, adaugam sare si piper si le amestecam cu un tel.
  • Punem faina si pesmetul in doua farfurii separate, iar in farfuria cu pesmet adaugam parmezanul ras, patrunjelul tocat si amestecam bine.
  • Trecem fiecare ciuperca prin faina, ou si pesmet, si le asezam intr-o tava de cuptor  cu hartie de copt.
  • Stropim ciupercile cu uleiul de masline si le punem in cuptorul preincalzit la 180°C, cate 10 minute pe fiecare parte.

Snitelele de ciuperci, la cuptor se servesc calde sau reci, sunt gustoase in ambele variante. Se pot servi cu ketchup, cu smantana  sau simple. Va doresc retete reusite si pofta buna![wpurp-searchable-recipe]Reteta pentru snitele de ciuperci,la cuptor – – – [/wpurp-searchable-recipe]

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5