Ceva Gustos

Reteta Piure de legume cu ficat: Diversificare Bebelusi 7 luni ++

Ingrediente

  • o caserola ficat de pui
  • 1 pastarnac
  • o jumatate de litru de lapte dulce
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o telina mica

Indicatii

  1. Se lasa ficatul de pui de cu seara in lapte dulce de vaca, la frigider ( in cazul in care nu aveti lapte in casa, spala-ti ficatul in apa rece pana ce nu mai ramane nici o urma de sange in apa, inainte de a fi gatit)
  2. Apoi ficatul se opareste in apa, se scurge
  3. Se pun legumele la fiert intr-o oala, se pune multa apa, deoarece legumele trebuie fierte mult timp si apa se va evapora
  4. Ceapa se va taia in jumatate, iar la sfarsitul se va scoate din mancare
  5. Cand legumele au inceput sa se inmoaie, adaugam peste ele ficatul oparit
  6. Se fierbe la foc mic cu capacul pus, pana ce scade apa.
  7. Se paseaza amestecul cu o furcullita, sau la un blender, pana obtinem un piure cu o consistenta groasa
  8. Se condimenteaza cu patrunjel verde
bestkids.ro nichiduta.ro

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5