Ceva Gustos

Reteta Spanac cu mamaliga si oua

Reteta adaugata deSpanacul este foarte bun pentru organism si este si foarte gustos. Il putem prepara in multe feluri, insa varinata cu mamaliga si oua la cuptor este foarte …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

8 Reviews

  1. ati omis la final sectiunea ; cum o sectionam ? punem o farfurie deasupra si o rasturnam si apoi din nou upside-down sau folosim o paleta din lemn sau silicon ca sa o portionam? ,deci ulei ul in mamaliga a fost folosit ca sa nu se lipeasca de forma de copt ;imi place reteta si interesanta metoda de coacere ,probabil daca ai prietenI la brunch poti folosi mai multe oua ; Multumesc pt. reteta !

  2. de ce punem ulei in mamaliga? sa nu se lipeasca de cratitza?

  3. Multumesc am pregatit si eu mio iesit foarte buna si gustoasa o zi buna

  4. imi place mult mincarea de spanac si este si sanatoasa la fel si mamaliga

  5. Felicitari !Arata foarte bine,cu prima ocazie cand voi pregati spanac o sa il fac dupa aceasta reteta . Multumesc mult

  6. Mie imi place foarte mult sa storc putin suc de lamaie. Spanacul este foarte gustos cu suc de lamaie, dar daca nu doriti, puteti sa nu adaugati.
    Este o reteta care se prepara usor si repede si cred ca este binevenita inainte de gratarele pe care le veti face de 1 Mai, deoarece pana atunci nu mai gatim mancare prea satioasa.

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5