Ceva Gustos

Reteta Supa de zarzavat pentru bebelusi: Diversificare Bebelusi de la 7 luni+

Ingrediente

  • 100 grame morcovi taiat rondele
  • 100 grame radacina de patrunjel, pastarnac, telina
  • 100 grame de dovlecel taiat cuburi
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa curatata, intreaga
  • 1 mana de frunze verzi ( spanac, patrunjel, salata verde)

Indicatii

  1. Se fierb legumele, acoperite, la foc mic timp de 2 ore, in 700 ml de apa.
  2. Se strecoara, se paseaza morcovul, dovlecelul si radacinoasele
  3. Restul zarzavaturilor nu se dau bebelusului pana la 8 luni
  4. Dupa pasare, se adauga o lingurita de ulei de masline la 300 ml de supa

Supa de zarzavat pentru bebelusi este recomandata in diversificare, si este foarte usor de preparat. Este recomandat sa folosesti legumele pe care deja le-a incercat.

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5