Ceva Gustos

Reteta veche din Ardeal – Intinsoare bistriteana (Traditii culinare romanesti)



Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti!” derulat de agentia de relatii publice, Russenart …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

20 Reviews

  1. In primul rand trebuia cutit cu lama subtire, si foarte bine ascutit, nu panarama aia . Branza de oaie frecata cu sare ? Nu stiu ce ai vrut dumneata sa faci acolo, dar nu ti-a iesit . Parerea mea, fa un fel de mancare pe care il stapanesti bine, avea o vorba tataie, am fost la pomana la x, niste prosti, au stricat carnea ! 😀

  2. " CIR " nu este mamaliga facuta din malai , Cirul se face din faina alba de griu si se fierbe in lapte , era pe vremuri cind eram copil , acum 60 de ani cea ce este astazi cerealele cu lapte . Este un aluat subtire care se trece printrun strecurator cu gauri mai mari in laptele fierbinte si se fierbe impreuna pina este gata fiert .

  3. Meri ma si bateti coasa asta nu-i mamaliga cu mujlic sau ninsoare intinsoare jandra depinde de fiecare cum o stie dupa denumire. Mai bine ai sterge video ca te faci de cacao

  4. SĂ SCOATĂ CINEVA ABERAȚIA ASTA DE AICI!!!! CINE L-A FĂCUT PE AMĂRÂTUL ĂSTA BUCĂTAR????

  5. Mancare ardeleneasca pe naiba = laturi!😡😡😡

  6. vai de capul tau de bucatar … N-ai gasit un bolovan sa-ti ascuti cutitul?

  7. Nu mai faceți porcarii co sa creadă lumea ca nu este buna (inducetii lumea in eroare ) .rețetă : cârnați uscați (de casa daca se poate) , sunculita, brânză de burduf , ceapă, cimbru si marar

  8. Cine la pus pe orfanu asta sa-si bata joc de mancarea ardeleneasca ?? Si dobitocul cu partea muzicala cine naiba e fratilor ??

Leave a Reply to Sasa Echimov Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5