Ceva Gustos

Snitele de pui în crusta de fulgi de porumb

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 1 ou
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri iaurt
  • sare, condimente după bunul plac
  • usturoi
  • faina
  • fulgi de porumb

Indicatii

  1. Spălam carnea și o tăiem în fâșii mai grosute
  2. O punem la marinat peste noapte sau câteva ore într un „sos”facut din ulei, iaurt, usturoi și condimente
  3. A doua zi, scoatem pieptul de pui de la frigider și pregătim 3 farfurii: una cu faina, una cu oul bătut și una cu fulgii de porumb
  4. Trecem fâșiile de carne prin faina, apoi prin ou,apoi prin fulgii de porumb
  5. Le așezăm pe hârtie de copt unsa cu putin ulei
  6. Coacem la 200 de grade cu ventilatie pt aproximativ 25 de minute. ( la celelalte cuptoare foc mai tare și un vas de apa pus sub tava)

Au ieșit super bune![wpurp-searchable-recipe]Snitele de pui în crusta de fulgi de porumb – – – [/wpurp-searchable-recipe]

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5