Ceva Gustos

SUNT VEGETARIANA ?!

Reteta adaugata deBuy my shirts : http://www.tshirt-factory.ro/vendor/laura-giurcanu-131/ Follow me on Instagram : https://www.instagram.com/lauragiurcanu/ Like me on Facebook …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

bestkids.ro nichiduta.ro

28 Reviews

 1. Eu am inceput de curând si ma simt foarte bine si fara ele în meniu

 2. 1) Mila pentru animale. Le iubesc prea mult ca să le pot mânca. 2) Pentru protecția mediului, deoarece o fermă de animale necesită defrişări. 3) Pentru sănătate

 3. Mie mi se pare useless sa fii vegetarian,adică laptele ăla nu este pentru oameni,este pentru vițeluși și găinile sunt ținute captive pentru ouăle lor în fabrici,deci cel mai bine este sa fi vegan

 4. Și eu sunt vegetariană! De la începutul verii. Am avut aceeași reacție.. după ce am încetat să mai mănânc carne,am început să mănânc foarte multe lactate!

 5. Eu sunt vegetariana de o luna…si e greuu….toti imi spun ca nu e bine si ca nu o sa ma tina…

 6. Animalele sunt foarte chinuite și in industria lactatelor.Eu nu sunt vegana încă,dar vreau sa ma îndrept in direcția asta.

 7. Iti recomand sa nu mananci jeleuri pentru ca contin gelatina care se ia tot de la animale:pasari,pesti etc.

 8. Ieu am început dela vîrsta de 12 ani să fiu vegetariană acuma am 17 ani decînd nu mai mănînc carne .

 9. Tot vad comentarii"is vegetarian nu mananc carne dar mananc peste" vegetarienii nu mananca nici peste. Si nu inteleg cearta asta intre oameni prin comentarii aiurea.Daca un om este vegetarian sau vegan respectatii decizia nu o mai faceti pe "doctorii" culmea aia ce vb aiurea nu sunt informati deloc si vorbesc si ei asa" din auzite"

 10. Eu iti recomand sa nu iti schimbi stilul de viata dintr-o dată incepe cu zaharul
  ..apoi cu faina(glutenul)iar d upa la prajeli(daca vrei sa fi raw )vegana

 11. Eu sunt vegetariana de 3 ani si inainte imi placea carnea insa am observat ca nu prea mai imi place si ca imi da un gust scarbos in gura.
  Am inceput sa nu mai mananc carne, mama imi zicea,,haide mananca "dar eu nu voiam.
  Asa am devenit eu vegana.
  Eu nu ma gandesc la animalele omorate, pur si simplu nu imi place!!

 12. Am 15 ani si imi doresc mult sa fiu vegetariana ,dar nu ma lasa parintii , au spus ca voi putea cand voi avea 18 ani .

 13. Bravo tie, Laura! Eu am vazut zilele trecute documentarul "Earthlings" care m-a convins 100% ca nu mai pot consuma carne. Ceea ce patesc animalele este crud, inuman, chiar sfasietor. Ar fi frumos sa inteleaga mai multi oameni acest lucru, cred ca am trai intr-o lume mai buna 🙂

 14. GLO

  EU VREAU SA DEVIN VEGETARIAN SI PE MINE MA DETERMINAT ASTA PENTRU CA AM VAZUT CUM SUNT TRATATE ANIMALELE SI CU CE SUNT HRANITE IN INDUSTRIE.

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5