Ceva Gustos

Tarta cu dovlecei si branza telemea | JamilaCuisine

Reteta adaugata de



Tarta cu dovlecei si branza telemea este foarte usor de facut, contine foarte putina faina si foarte multe legume, in plus i-am adaugat si branza telemea pentru un …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

41 Reviews

  1. Si EU am gatit reteta asta si a esit exact la fel😊.Parca am fost EU acolo si am pregatito.😁Multumim mult ca neai ararat cum se face😘!Paaa

  2. Mi-ai oferit o rețetă care acoperă toți macronutrientii. Multumesc😘

  3. Pe langa reteta din video am adaugat si usturoi , ceapa verde , cimbru uscat , condimente , piper proaspat macinat si branza mai multa decat spune reteta.
    Si va garantez ca a iesit extraordinar…..multumim pentru retete , mereu faci cele mai simpe retete si cu ingrediente pe care le are toata lumea in casa ❤❤👍💙💙💙

  4. am pus porumb si marar,fara aceste ingrediente nici nu pot sa mi l inchipui..

  5. "Uoua!" E clasica asta de la Jamila! Mai glumesc cateodata si in casa.. Oricum, retetele sunt prezentate profesional.

  6. Tocmai am pregătit-o!!! Nu am pus bicarbonatul- nu am vrut .Nu am pus uleiul dar am pus smântâna -200 ml. A ieșit foarte bine! Este delicioasă.

  7. Multumesc mult pentru rețeta. Eu mănânc mai sanatos și ma bucur pentru rețeta asta. Am făcut și le-a plăcut părinților. 😘

  8. A ieșit … perfectă . Succes garantat. Nici apoasa nici tare. A fost prea puțină 😂😁 Mulțumesc ptr. rețetă . Succes in continuare !

  9. Foarta buna dar nu este tarta. Este mai mult o budinca.Tarta prin definitie are aluat la baza iar praful de copt nu are niciun rost in aceasta reteta. Acest mix de legume si branza se leaga cu faina ori gris, zeamil si nu in ultimul rand oua. Dovlecelul trebuie stors deoarece ai pus o cantitate destul de mare.

  10. Am facut. Nota 10. A iesit exact ca in video! Usor de facut, sanatos, gust exceptional. Merita salvat in retetarul propriu!!

  11. sincer nu ai specificat ca trebuie stors dovlecelul. Eu am facut cu el nestors si a iesit apoasa .am crezut ca daca pun faina nu mai trebuie stors ca sa nu iasa fada .mi a iesit apoasa. nu am cum sa o mai dreg .oricum o sa fac cu el stors si sigur va fi de nota 9 pt ca ale tale ( retete) sunt de 10

  12. eu sunt abonați deja si sunt mica dar când voi fi mare iti voi folosi retetele

  13. Nu m-a impresionat. Arată bine, ca în postare, dar e fadă și nu se simte nici gustul dovleceilor, nici brânza telemea. Cred ca merge un sos de roșii. Nu e rea, dar a doua oară nu o mai fac.

  14. Imi place la tine ca folosesti ingrediente de calitate eu sunt foarte pretentiosa la acest aspect esti de nota 10+ si am incredere in tine orice reteta a ta jmi iese perfect multumesc foarte mult

  15. Buna ziua! as vrea sa incerc aceasta rețetă, dar as avea o intrebare… putin condiment nu trebuie? multumesc

  16. dovlecelul ala as spune si eu, cum am vazut ca au scris deja altii ca trebuie stors…a iesit mult prea apoasa.

  17. Am reuşit-o!Este grozav de gustoasă!Mulțumesc Jamila!

  18. Fac si eu reteta maine dar cu dovleceii taiati cuburi micute si in loc de morcov pun ardei kapia rosu

  19. Multumesc frumos pentru rețetă ☺️ chiar astăzi am făcut-o si mia ieșit super 😋😊

  20. E absolut delicioasa. Un gust neobisnuit dar foarte fain. Ma bucura faptul ca contine legume si este chiar sanatoasa. Jamila va multumesc mult pentru retetele uimitoare pe care ni le oferiti zi de zi. Am incercat si cozonacul fara framintare si e foarte bun. Am in plan sa incerc cit mai multe retete noi. Bafta si inspiratie in continuarie!!!

  21. jamila mie tare dort de Tarta de malai cu brinza si marar Te rog pune o rezeta. mersi

Leave a Reply to Zuzupapadia Zuzu Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5