Ceva Gustos

Turte coapte

Ingrediente

  • 500g faina
  • 7g drojdie deshidratata
  • 350 ml apa(lapte)
  • 1 praf de sare
  • 4 linguri ulei de masline(floarea soarelui)

Indicatii

  1. Cernem faina si o amestecam cu drojdia
  2. Adăugăm apa căldută și sarea și începem să framantam
  3. Adaugam și uleiul și frământăm câteva minute
  4. Lăsăm la crescut, pana își dublează volumul
  5. Împărțim aluatul în funcție de cât de mari vrem sa fie turtele
  6. Dam forma de turte si le coacem in tigaia antiaderenta, cu capac, pana se rumenesc.

Aceste turte coapte se pot umple cu brânză dulce, telemea, cașcaval, în funcție de preferințe dar sunt absolut delicioase și simple. Pofta buna!

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5